Home » BEAUTY » Spice up your hair met Marieke Hairstyles

Spice up your hair met Marieke Hairstyles

Spice up your hair met Marieke Hairstyles

Als je op zoek bent naar de nodige inspiratie of technieken om eens een ander kapsel te proberen, dan ben je bij Marieke Hairstyles aan het juiste adres. Marieke deelt haar passie met je en maakt je warm om eens iets anders in je haar uit te proberen!

Ik ken Marieke al jaren (we go waaaaay back) en ben vreselijk jaloers op haar mooie dikke haren die altijd goed lijken te liggen. De ene dag heeft ze een prachtige vlecht, de andere mooie krulletjes. Ze is steeds bezig met nieuwe kapsels uit te testen.

Hip hip hooray, want sindskort deelt ze die tips en tricks ook met jou. Marieke organiseert gezellige workshops in haar mooie loft of op verplaatsing. Ze verwent je met hapjes en een glaasje bubbels en legt je uit hoe je zelf aan de slag kan gaan met bepaalde kapsels. Fijn is ook dat ze iedereen wat persoonlijk advies meegeeft, want iedereen heeft een ander type haar natuurlijk.

We leerden een aantal opsteekkapsels maken, die we nadien gemakkelijk zelf thuis kunnen doen. Daarnaast gaf Marieke ons ook wat vlechttechnieken mee. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze maakt je warm om nadien nog te oefenen en er verder mee aan de slag te gaan.

Dus ben je op zoek naar een activiteit voor een gezellige avond met vriendinnen of wil je wat inspiratie opdoen om meer variatie in je haarroutine te krijgen? Dan ben je bij Marieke aan het juiste adres! Meer info kan je terugvinden op haar Facebook en haar creaties kan je bewonderen op haar Instagram.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.