Home » BEAUTY » Supernagels met Rimmel Super Gel

Supernagels met Rimmel Super Gel

Supernagels met Rimmel Super Gel

Mijn broze nagels chippen vaak, dus gellak is echt een geweldige uitvinding voor mij. Alleen, het is nogal tijdrovend, dus daarom ben ik heel blij met de Rimmel Super Gel.

Het effect van gellak zonder het gedoe met een lamp? Yes, please! Het concept van de Rimmel Super Gel mag dan niet nieuw zijn, maar dat maakt het natuurlijk niet minder handig. Je brengt eerst twee laagjes van de kleur aan, laat het drogen en daarna breng je de topcoat aan voor glans en to seal the deal. Geen lamp en iets minder geduld nodig dus!

Rimmel Super Gel

Dat ik voor Rimmel ging, heeft eigenlijk vooral te maken met dat er een actie was op de lakjes. Ik wilde het altijd al eens proberen en dit was toch wel de uitgelezen kans. Ik ging voor de kleur Venus, een prachtig donkerrood lakje. En ja, mijn nagellak stash zit vol met donkerrood, maar waarom zou ik niet voor mijn favo kleur gaan? Met de topcoat erover glanzen mijn nagels tot in het kwadraat. En last but not least, ze voelen een pak sterker aan als normaal!

Rimmel Super Gel in Venus

Naast de kleur ben ik echt tevreden over de Rimmel Super Gel. Het geeft hetzelfde effect als gellak met een lamp, maar het is echt minder gedoe. Het enige wat ik je wel wil meegeven is dat je wat geduld moet hebben om de laagjes allemaal te laten uitharden. Heb je niet genoeg geduld, dan zal het effect ook niet mooi ogen. Snel je nagels lakken in de trein zit er dus niet meteen in, maar doe het op zondagavond en je nagels blijven de hele week mooi. En dat is geen bullshit, want mijn nagels zijn met de Rimmel Super Gel voor mijn doen echt lang chipvrij.

De Rimmel Super Gel nagellakken vind je bij de drogisterij voor €7,99 in 20 kleuren. Vergeet wel niet dat je zowel een kleurtje als de topcoat moet aanschaffen.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO