Home » BEAUTY » Technic Pro Finish Eyeshadow Palette in Toffee

Technic Pro Finish Eyeshadow Palette in Toffee

Technic pro finish eyeshadow palette in Toffee

De laatste jaren ruilde ik felle oogschaduw in voor neutrale kleuren én bij Boozyshop zag ik het perfecte oogschaduw pallete. Ik pikte het Technic Pro Finish Eyeshadow Palette in Toffee in Toffee op.

Technic pro finish eyeshadow palette in Toffee

Het palette komt in een standaard plastic doosje. De oogschaduws zitten in kleine ronde pans. In het poeder zelf staan de nummers van de kleuren geprint. Oogt wel mooi, maar dat betekent ook dat de kleuren geen leuke namen meekregen. Verder zit er een borsteltje bij, maar die vind ik veel te breed om voor een ooglook te gebruiken.

Technic pro finish eyeshadow palette in Toffee

De poeders in het palette zijn allemaal op basis van mica. Het palette is dus talkvrij én er zitten geen parabenen in. Fijne bonus!

Technic pro finish eyeshadow palette in Toffee

In totaal zitten er 16 kleurtjes in het palette en dat zijn voornamelijk warme en koele bruintinten. Daarnaast vind je er ook een zwarte, een wite en wat roze oogschaduws in terug. Nu moet ik wel toegeven dat sommige kleuren wel wat op elkaar lijken, maar dat is niet zo’n ramp. Bovendien zijn 11 van de 16 kleuren mat: dat maakt het palette work friendly. De andere 5 oogschaduws zijn meer shimmery, wat wel eens leuk is voor een feestje.

De oogschaduws hebben een romige textuur en zijn fel gepigmenteerd. Fallout who? On top is het palette ook nog eens budgetproof, dus ik ben enorm onder de indruk.

Technic pro finish eyeshadow palette in Toffee

Voor deze natuurlijk, rozige look bracht ik 3,6,7, 12 en 16 aan.

Ik kocht het Technic Pro Finish Eyeshadow Palette in Toffee bij Boozyshop voor € 8,95.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!