Home » BEAUTY » The battle of micellair water

The battle of micellair water

Micellair water is zowat de beste ontdekking ooit op beautyvlak en er sneuvelen heel wat flessen van bij mijn thuis. Nu het WK gedaan is, houden we hier een duel tussen Garnier Micellair reinigingswater en Diadermine Micellaire Tonic.

Verpakking


Beide producten komen in een plastieke fles met een handige klikdop waarmee je het product makkelijk op een watje kan verdelen. Door de afgeronde vorm ligt de fles van Garnier iets prettiger in de hand.

Winnaar verpakking: Garnier Micellair reinigingswater.

Ingrediënten


Beide producten beloven parabeen- en parfumvrij te zijn, maar als we in detail naar de ingrediënten kijken zien we wel wat verschillen. De ingrediëntenlijst van Garnier is korter en redelijk to the point. Er zitten geen extra verzorgende bestanden in. Die van Diadermine heeft wel extra toevoegingen zoals bloesemwater, wonderolie en laurierwater. Deze extra toevoegingen zouden de huid kalmeren en het oncomfortabele gevoel van een trekkende huid weghalen.

Winnaar ingrediënten: Al bij al ziet de ingrediëntenlijst van Diadermine Micellaire Tonic er beter uit.

Werking

Maar dan de grote vraag: “Welke werkt het beste?”. Beide doen hun job perfect: alle make-up, onzuiverheden en laatste restjes vuil worden perfect weggehaald. Maar ik vind het reinigingswater van Garnier iets aangenamer in gebruik, aangezien de tonic van Diadermine een soort zepig gevoel geeft en ook soms zepige residu afgeeft.

Winaar werking: Garnier Micellair reinigingswater.

Prijs

Voor Garnier betaalde ik €5,99 voor 400 ml en voor Diadermine €4,99 voor 200 ml.

Winnaar prijs: simpele optelsom, bij Garnier krijg je meer voor minder geld.

Winnaar

De winnaar van dit duel is dus Garnier, hoewel ik de tonic van Diadermine fijn vond ik gebruik en beter vind qua ingrediënten, zijn alle andere punten doorslaggevend.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!