Home » BEAUTY » The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam

Rituals heeft met The Ritual of Hammam een hele collectie die geïnspireerd is door het hammam-ritueel. Ik testte de massageolie, body mist en badolie uit de lijn.

The Ritual of Hammam

Voor Ritual of Hammam haalde Rituals de mosters bij een van de oudste reinigingstradities ter wereld. Hammam wordt al eeuwenlang in het Oosten gebruikt voor een grondige reiniging van lichaam én geest. De collectie combineert die eeuwenoude traditie met onze hedendaagse behoeften. Resultaat? Een lijn waarmee je jezelf thuis verwent met je eigen Oosterse wellnessceremonie.

Massageolie

The Ritual of Hammam

Een koude massageolie? No thanks! Gelukkig is dat niet zo met deze olie van Rituals. Hij heeft verwarmende eigenschappen van eucalyptus op de huid en combineert verder voedende oliën zoals druivenpit- en arganolie. Bovendien zitten er geen minerale oliën en parabenen in.

The Ritual of Hammam

Je kan de olie gebruiken voor massages, maar ook om je huid te voeden. Het goedje trekt snel in en staat bovendien ook leuk in de slaapkamer door zijn glazen flesje met houten dop

The Ritual of Hammam

Body Mist

The Ritual of Hammam body mist

Deze Body Mist is op basis van eucalyptus en rozemarijn. De geur is zowel neutraal als fris. Dat maakt het een perfecte product voor zowel mannen als vrouwen.

body mist

De Body Mist komt net zoals de massageolie in een mooi flesje. Verder kan je het goedje op de huid aanbrengen, maar ook op textiel. Geen zorgen, het laat geen vlekken achter! Handig om je slaapkamer wat op te frissen.

Badolie

The Ritual of Hammam badolie

In de winter ben ik echt een badderbaas en deze olie gebruik ik nu regelmatig. Er zit voedende organische arganolie en verfrissende eucalyptus in. Die combo belooft je huid zijdezacht en gehydrateerd achter te laten. En dat klopt! Achteraf is mijn huid altijd heel zacht.

The Ritual of Hammam badolie

De geur doet me bovendien écht wel denken aan een hammam en zindert nog lang na op je huid.

Adviesprijs is 13.50 euro.

Ik kocht de massage- en badolie voor € 13,50 en de body mist voor € 16,50 bij Rituals.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!