Home » LIFESTYLE » films & series » The time for series: The OA & Reign

The time for series: The OA & Reign

Bingewatching o’clock, daar zijn de wintermaanden voor, koude temperaturen en veel regen, dat staat gelijk aan het perfect serieweer. Nieuwe ontdekkingen: Reign & The OA.

Tijdens de kerstvakantie ontdekte ik de serie Reign. Ik heb altijd al een zwak gehad voor historische series, zowel waarheidsgetrouwd als die met een vleugje fictie eromheen. Reign valt in de laatste categorie en I loved it! De serie vertelt het verhaal van de Schotse koningin Mary die moet trouwen met de Franse kroonprins Francis. Wat eerst een geregeld huwelijk blijkt, mondt uit in een prachtig liefdesverhaal. Geschiedenis en liefde, geen spoilers hier, maar zeker kijken!

The OA is een serie van Netflix Originals en we weten allemaal dat dit gelijk staat aan pure kwalitit. The OA draait allemaal om mysterie. De blonde Prairie verdwijnt zeven jaar van de aardbol en verschijnt dan opeens weer op het toneel. Duizend vragen komen naar boven: waar was ze? Wat is er met haar gebeurd? Was ze ontvoerd, maakte ze deel uit van een complot? Allemaal vragen die de rode draad vorm doorheen de serie en die je ervoor zorgen dat je het eerste seizoen zo verslindt.

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.