Home » LIFESTYLE » 5 tips tegen de winterblues

5 tips tegen de winterblues

Januari is gearriveerd, sneeuwvlokjes vallen uit de lucht, regen vriest aan, je ziet jouw adem uit jouw mond komen: halloooootjes Koning Winter. Tips om de winter te overleven, voilà!

1. De eerste tip: koop je een warme cosy outfit. Zodra je thuiskomt, kan je dan meteen jouw chillwear aantrekken. Schaam je vooral niet en durf een onesie te dragen. Laat het beest in je los en koop er een matching paar pantoffels bij. Of je nu al lang een zebra, beer of olifant wilde zijn: het kan allemaal en we love it!

2. Een abonnement op Netflix en een koude winter, nog eventjes en de Dikke Van Dale neemt ze op als synoniemen van elkaar. Er gaat niks boven een luie zondag in jouw bed of zetel met jouw nieuwe serie-ontdekking op repeat. Bingewatching met een warme choco of een groot pak chips erbij, must-do! Vergeet de dipsaus niet op te warmen.

3. Me-time verdien je altijd, maar in de winter toch net dat tikkeltje meer. Ga bij de schoonheidsspecialiste en laat die gezichtsbehandeling doen die je al zoooo lang wilde, plan een tripje naar de sauna en droog jouw haren tot je erbij neervalt. De winter bestrijden begint bij jezelf ;-).

4. Sssssttt… Het mag misschien niet luidop gezegd worden, maar een beetje alcohol helpt je zeker verder om die winterblues te bestrijden. Ga voor een glaasje wijn als je tv kijkt, bestel een gin tonic als je met jouw vriendinnen op café zit. Laat één ding zeker zijn: laat het niet aan jouw hart komen en geniet! Cheers to the winter!

5. De beste remedie tegen de winterblues is gegarandeerd een potje online shoppen. Surf dus maar asap naar jouw favoriete online webwinkel en gooi dat winkelkarretje vol. Solden in januari, winter in dezelfde periode, dit vraagt er gewoon om!

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.