Home » BEAUTY » Totale ontspanning met bath & jelly bombs van Lush

Totale ontspanning met bath & jelly bombs van Lush

Totale ontspanning met bath & jelly bombs van Lush

Jep, ik heb weer een hele hoop bath en jelly bombs gekocht bij Lush. Check snel uit welke en wat ik ervan vind.

Turtle jelly bomb

Starten doen we met de vrolijke Turtle jelly bomb (€ 6,95). Jep, in de vorm van een schildpad! Deze jelly bomb geeft je bad een felgroene kleur. Mooi, maar helaas loste m’n exemplaar niet helemaal op. Bovendien geeft ie een frisse en houterige geur af, door de mix van dennennaalden en cipres- en sandelhout. Gelukkig is de geur wel subtiel, want ik ben niet zo’n fan van houterige geuren.

Secret Arts jelly bomb

De Secret Arts jelly bomb (€ 6,95) is by far de coolste die ik al heb geprobeerd. Waarom? De kleur natuurlijk! De jelly bomb is zwart aan de buitenkant met een verrassing van roze binnenin. En jep, jelly bombs zijn echt m’n favoriet, alleen loste ook deze niet zo goed op en werd m’n bad er spekglad door. Anyways, ook mijn huid werd er glad door, dus da’s wel positief. Bovendien geurt de bruisbal naar een warme mix van kaneelblad-, sinaasappel-en amandelolie.

Little Bottle Of Calm bruisbal

Next in line is de Little Bottle Of Calm bruisbal (€ 5,50). Deze combineert lavendel, kamille en tonka en heeft dus een kalmerend effect. Klonk goed … tot ik ‘m voor het eerst in het echt spotte. Dit is dus écht een mini bruisbal, precies eerder voor een baby dan voor een volwassene. Al moet ik wel toegeven dat de geur deze keer wel echt een voltreffer vond.

Guardian of the Forest bruisbal

Ten slotte probeerde ik de Guardian of the Forest bruisbal (€ 6,25). Deze bruisbal maak je water betoverend groen en je huid zacht én shimmery. De geur is wederom houterig en daarom geen favoriet: een combinatie van cipres, eikenbos en rozenhoutolie.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO