Home » FASHION » Trend: statement socks & sockswag

Trend: statement socks & sockswag

Trend: een paar statement kousen

Trend deze winter: een paar statement kousen om jouw outfit dat tikkeltje extra te geven. Het maakt jouw look niet enkel helemaal af, het zorgt ook voor een verrassende finishing touch en voor een dosis sockswag!

Vroeger had ik altijd een échte hekel aan kousen in het algemeen. Maar sinds ik naar Berlijn verhuisde en kennis maakte met de harde winters hier, draag ik vaak kousen. Als ik een opvallende jas draag, combineer ik dit meestal met ‘saaie’ of gewone zwarte of grijze kousen. Bij een neutrale jas durf ik wel voor een paar opvallende statement kousen te gaan. Een paar weken geleden zette ik de stap en kocht ik ‘Happy Socks’ en wow, they make me really happy!

Polkadots kousen

Ik ben iemand die outfitjes koopt. Zo heb ik een grijs outfitje en verschillende zwarte outfits. Elke look is zorgvuldig samengesteld en die stukken horen bij elkaar. Mijn grijze kousen met grijze en witte bollen horen dus op mijn grijze jeansbroek die ik combineer met een pastelroze, warme winterjas. Mijn zwarte bolletjeskousen – zowel in de opvallende kleurtjes als de zwart-witte – passen perfect onder mijn zwarte outfit. Ik draag ze dus op mijn zwarte skinny broek en met mijn witte sneakers. Zo heb je toch een neutrale outfit met een crazy, finishing touch and that’s what I like! Een echte tip én trend in kousenland: glitter socks! Koop dus zo snel mogelijk jouw paar glitter kousen. Zo kan je ook een leuk paar sokken dragen tijdens een avondje uit.

Drie paar statement kousen

Kousen: Happy Socks

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.