Home » FASHION » accessoires » Trend: exotische oorbellen

Trend: exotische oorbellen

Ananas, kokosnoten, palmen, … Exotische prints en motieven zijn hip and happening. Ik kon dus niet achterblijven en kreeg mijn exotische paar cadeau voor mijn verjaardag.

Geef toe: het is eens wat anders zo van die hennep bladeren in jouw oor. Na lang twijfelen, besloot ik toch voor dit originele paar oorbellen te gaan. In de winkel van Wouters & Hendrix is er keuze te over. Dit jaar bracht het Antwerpse modelabel zelf een exotische collectie op de markt. Of je nu houdt van zonnebrillen, tropische vogels of oversized en kleurrijke oorbellen: je vindt het er allemaal. Heel leuk aan Wouters & Hendrix is dat je jouw paar oorringen zelf kan samenstellen. Zo kon ik bijvoorbeeld aan de ene kant een hennep blaadje kiezen en aan de andere kant een steentje of een neutrale zilveren oorbel.

De oorringen zijn er zowel in het goud als in het zilver. Ik koos voor de zilveren, omdat ik meer die kleur draag dan goud. Ook voor het steentje kan je andere kleuren kiezen. Ik had nog geen gele oorringen in mijn – toch wel redelijk grote – collectie en ging dus voor deze pasteltint. Ook roze en paars waren en zijn nog steeds een optie. Een ander leuk exotisch paar waren ronde oorbellen met daarin tropische vogels op een stokje. Aan de ene kant kon je dan voor de vogels gaan en aan de andere kant kon je een kleinere, ronde oorring hangen.

 

Oorbellen: Wouters & Hendrix, adres: Steenhouwersvest 52 te Antwerpen

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.