Home » BEAUTY » Trend It Up Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof

Trend It Up Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof

Trend it up Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof

Mijn favoriete eyeliner was op en in de winkel ook nog eens uitverkocht. Dus ik moest voor een alternatief gaan: de Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof van Trend It Up.

Trend It Up is een goedkoop merk dat je bij DM vind. De verpakking van de eyeliner oogt zoals die van bijna elke eyeliner: zwart en simpelg.

Trend it up Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof

De eyeliner heeft een vilten en zeer spitse tip. Meestal ben ik hier geen fan van, want dit soort eyeliner droogt sneller uit. Deze beloftes maakt Trend It Up met de eyeliner: de Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof belooft glanzende en zwarte streepjes te trekken die zo’n 12 uur houden. De kleur zou snel opdrogen en waterproof zijn.

Trend it up Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof

En inderdaad, hij brengt goed aan. De eerste swatches waren wel wat waterachtig, maar na een paar keer werd hij dikker en dekkender. De tip is niet superzacht, maar doet wel zijn werk: je kan er goed een cat eye mee tekenen.

Trend it up Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof

Jammer genoeg heb ik met deze eyeliner wel problemen: ik heb vrij vette oogleden. Bij andere waterproof eyeliners is dat niet zo’n ramp, maar deze trekt na een uur al helemaal in mijn crease. Ik kan hem dus enkel dragen met primer en oogschaduw onder. Dit vangt het vet dan op en dan is er geen probleem.

Geen rebuy dus, maar voor € 3,95 euro heb ik mijn broek er niet aan gescheurd. Je vindt de Ultra Shine Eyeliner Pen Waterproof van Trend It Up bij DM.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!