Home » FASHION » Triangl dupe voor maar 15 euro!

Triangl dupe voor maar 15 euro!

Onlangs schreef Julie al over de Triangl bikini. Ook ik had deze al langer op het oog, maar een bikini van 90 euro op het internet bestellen, zag ik niet echt zitten. Dus besloot ik de Triangl dupe te kopen van Aliexpress voor zo’n 15 euro. Lees hier mijn bevindingen.

Op het internet las ik enkele reviews van razend enthousiaste dames over deze bikini van Aliexpress. Ze zeiden dat het bijna een perfecte kopie was van het echte, maar dan voor een fractie van de prijs. Dus besloot ik er ook maar eentje te bestellen, voor die prijs leek het me het risico waard. De maat kiezen was eventjes twijfelen, maar ik ging uiteindelijk voor zowel broekje als bovenstuk in XS. Leuk is dat je ze in verschillende maten kan bestellen én er kwamen ook push up stukken gratis bij. Altijd handig meegenomen! Ik koos voor de roze, witte en oranje variant. Ik vond deze speels en leuker dan de effen kleur variant.

En dan begon het wachten dus. Aliexpress is niet bepaald gekend voor snelle levering, maar na ongeveer 3 weken was mijn bikini er toch al! Ik heb ook gelezen dat er dames waren die 5 weken of meer hebben kunnen wachten, dus bestel hem op tijd, als je hem mee wilt nemen op vakantie ;-).

De bikini komt in een plastieken zakje, waardoor er wel wat kreuken in het neoprene materiaal zitten. Deze gaan er nooit uit, maar om dat te vermijden, kunnen ze de bikini in een doos versturen voor zo’n €2 extra. Nu ik stoor me niet echt aan de kreuken, want als je het aantrekt, verdwijnen die wel wat.

De afwerking zag er wel duurzaam uit en het enige opvallende verschil me de echte Triangl is de sluiting, er staat namelijk geen “Triangl” op. Verder merkte ik, na enkele keren zwemmen, wel dat de naden aan het broekje wat loskwamen.

Qua maat zat de bikini wel wat strak, maar toch ook goed en het paste redelijk aan. De push-ups had ik dan ook niet echt nodig. Neopreen is wel een stof die lichtjes strekt, maar ik vind het niet echt een aangename bikinistof. Het snijdt in de heupen en duwt echt elk blobje vet omhoog. Misschien had ik een grotere maat broekje moet bestellen, maar vanachter kreukt het broekje in een soort plateau als je beweegt, dus ik vrees dat dat geen optie was. Ik heb gewoon vaak tijdens het zwemmen en wandelen het fatsoenlijk moeten trekken.

In het water vind ik het ook geen aangename bikini, neopreen laat geen water door en als je zwemt, openen de cups zich naar het water toe. Het broekje spant ook niet meer en laat een soort laagje water tussenkomen.

Toch vind ik het op zich wel een echt mooie bikini :-), dus al die ongemakken neem ik er wel graag bij.

De bikini is voor ongeveer 15 euro te koop op Aliexpress .

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!