Home » BEAUTY » 2 nieuwe geuren voor haar

2 nieuwe geuren voor haar

2 nieuwe geuren voor haar

Vandaag laat ik jullie kennis maken met 2 nieuwe geuren voor haar. Maak je klaar voor de lente met Sheer van Michael Kors en Dolce Garden van D&G.

mk01

De lente mag dan nog niet in het land zijn (ga weg, sneeuw), maar in mijn parfum stash staan de bloemmige geurtjes al helemaal klaar voor gebruik. Afgelopen maand mocht ik ook 2 nieuwe geuren uittesten. Beginnen doen we met Limited Edition Sheer van Michael Kors. De geometrische (een beetje holografische) flesje is alvast prachtig: strak en uber vrouwelijk, the way we like it. Een warme cederhout geur met een florale toets van lelie (en zelfs een beetje dragon voor een ietwat kruidige toets. Ik hou van florale geuren, dus deze is een shot in de roos (lelie, haha) voor mij! Voor een flesje van 50 ml betaal je € 77.

dg01

Als ik tweede testte ik de nieuwste D&G parfum Dolce Garden uit die vanaf half maart in de parfumerie zal liggen. Het flesje is op en top vrouwelijk en heerlijk romantisch. De geur? Die bevat onder andere noten van mandarijn, neroli & magnolia. Wanneer ik het parfum ruik, ruik ik vooral de warme vanille toetsen. En ook een subtiele toets van kokos ruikt je goed op je huid. Eerlijk is eerlijk, ik hou meer van fruitige geuren in de lente, dus deze is niet helemaal mijn ding. Hou je wel van vanille met een vleugje kokos, dan zou ik deze ‘Garden’ zeker eens gaan testen bij je lokale parfumerie! Dolce Garden van D&G zal € 69 kosten voor 30 ml.

dg02

Welke van de twee warme geuren spreekt jullie het meest aan?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be