Home » BEAUTY » UNE Natural Beauty oogschaduwpalette P08

UNE Natural Beauty oogschaduwpalette P08

Jana schreef onlangs over Lookiss: een make-up winkel waar ik al met veel plezier en succes ben gaan shoppen. Ik kocht er het P08 oogschaduwpalette van UNE Natural Beauty.

Ik heb al enorm veel oogschaduwpaletten, maar eentje dat belooft dat 99,5% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is, daar zeg ik geen “nee” tegen. Mijn oog viel in Lookiss op de stand van UNE en ik wist: “hier moet ik iets kopen”. Al snel was ik zeker dat het dit palette ging worden, want ik hou van roze, natuurlijke kleuren en een matte finish. Het palette heeft de nogal ongelukkige naam P08 meegekregen, van mij mochten ze wel een iets originelere naam kiezen. Het P08 palette is eentje uit de Top 3 collectie, een collectie dat drie van de bestverkochte oogschaduws verzamelt. P08 bevat de kleuren S08, S06 en S03. UNE, kunnen jullie iets origineler in jullie benamingen zijn a.u.b.?

Het palette komt in een uitschuifbaar doosje van plastic. De voorkant bestaat uit een spiegel, moet je wel even de sticker eraf halen, dit is echt handig om mee te nemen en je make-up bij te werken. Verder zit er een redelijk breed borsteltje bij met haartjes, leuk dat het geen sponsapplicator is. Elke oogschaduw weeg 1,2 gram, best wel veel dus.

De swatches tonen alvast dat de kleurtjes heel zacht en natuurlijk zijn, fijn voor een dagelijkse en natuurlijke look. Je ziet ook dat ze iets of wat korrelig zijn. Dit is spijtig, maar merk je niet echt als je ze goed blendt. Nadeel is wel dat er wat fall-out ontstaat bij het aanbrengen.

Ik ben alvast heel tevreden van dit oogschaduwpalette: ik wou al lang matte oogschaduw in zachte kleurtjes. De oogschaduw werkt prettig, blendt goed en is zacht van kleur. Perfect om te gaan werken dus! Met wat eyeliner is de look compleet.

Het P08 oogschaduwpalette heeft een richtprijs van €11.99.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!