Home » BEAUTY » Urban Decay Heavy Metals

Urban Decay Heavy Metals

Urban Decay Heavy Metals

Nieuw in mijn make-up lade is het prachtige Heavy Metals palette van Urban Decay. Het palette bevat maar liefst 20 kleuren van neutraal tot fel, allemaal in metallic finish.

ud03

Urban Decay is qua pigmentatie heel moeilijk te overtreffen en ook bij dit metallic palette heb je met 1 veeg al een heleboel pigment mee, just the way I like it. Wel moet je oppassen met fallout, want de shiny oogschaduws zijn wel ietwat korrelig. Je concealer breng je dus best aan nadat je je ooglook afwerkt.

ud02

Aan de ene kant zitten hele felle metallics: perfect voor een gekleurd accent of voor een hele zomerse look! Ik testte de groentinten al uit voor een kerstlook en die bevallen me prima! Ik hou ook van een feller kleurtje onder mijn oog, voor een subtiel effect. Aan de andere kant vind je vooral naturel tinten zoals bruin & roodachtige kleurtjes. Hier maakte ik alvast een hele draagbare, maar toch opvallende ooglook mee!

ud05

Naast het Heavy Metals palette zijn ook de glitter eyeliners me volledig op het lijf geschreven! Hello nieuwe daily favorite! Ik draag hem hier over mijn gewoonlijke zwarte eyeliner, maar je kan ‘m ook perfect rechtstreeks over je oogschaduw aanbrengen voor een subtiele effect!

ud04

Voor mijn ooglook ging ik voor de 4 linkse swatches: een lichte base & daarover een mix van bronzen en gouden tinten! Love it! De paarse glitters in de eyeliner zorgt voor een speciale touch <3

ud01

Je vindt de Heavy Metals collectie nu op www.urbandecay.be. Voor het palette met 20 kleuren betaal je € 59, de eyeliners kosten € 21 per stuk!

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be