Home » BEAUTY » Vaarwel overtollige wenkbrauwhaartjes dankzij deze speciale scheermesjes

Vaarwel overtollige wenkbrauwhaartjes dankzij deze speciale scheermesjes

Vaarlwel overtollige wenkbrauwhaartjes dankzij deze speciale scheermesjes

“Brows on fleek” loop ik altijd maar te roepen, maar eerlijk is eerlijk: ik heb een hekel aan het epileren van mijn wenkbrauwen. Toen ik deze wenkbrauwmesjes bij Kruidvat spotte, moest en zou ik ze dus testen.

Ik epileer mijn wenkbrauwen écht niet graag: het kost veel tijd, doet pijn en ik ben er geen held in. Dus deed ik het eigenlijk gewoon niet (oeps). Als ik mijn wenkbrauwen bijtekende, gokte ik een beetje op een vorm en negeerde ik die overtollige haartjes. Maar dat maakte m’n beautyroutine niet bepaald makkelijker. Al jarenlang zag ik verschillende YouTubers aan de slag gaan met wenkbrauwmesjes, maar die kwamen dan ook altijd uit een of ander exotisch land of winkel.

Scheermesjes

Scheermesje

Een poos terug had ik geluk en spotte ik die ondingen gewoon bij Kruidvat. Die nam ik stante pede mee natuurlijk. Moeiteloos van die overtollige haartjes af zijn, wie wilt dat nu niet?

Gebruiksaanwijzing

Maar hoe gebruik je nu zo’n wenkbrauwmesje precies? Eerst kam je de haartjes omhoog met een spoolie. Dan hou je de wenkbrauw strak en scheer je met de haargroei mee. Kleine tip: werk in kleine stukjes en controleer tussendoor hoe het eruit ziet om een fiasco te voorkomen.

Zo gebruik je 'm

Je merkt: dit is echt niet zo moeilijk. Bovendien werkt het voor mij preciezer: strakke wenkbrauwen gegarandeerd! Het mesje is zelf immers al recht, dus het is easy peasy om een rechte lijn te volgen. Binnen no time ben ik verlost van die overtollige haartjes en dat zonder pijn. Het enige nadeel is dat de haartjes sneller terugkomen als bij epilatie, maar dat neem ik er dan wel bij.

Voor

Voor

Na

Na

Ik kocht dit setje van 3 wenkbrauwmesjes voor € 2,99 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO