Home » BEAUTY » Verfrist een natuurlijke droogshampoo je haar optimaal?

Verfrist een natuurlijke droogshampoo je haar optimaal?

Verfrist een natuurlijke droogshampoo je haar optimaal?

Sinds ik m’n lokken bleek, loop ik rond met droog, stug en fragiel haar. Droogshampoo is ook niet zo goed in dat geval, dus ging ik voor de au naturel droogshampoo van Naturtint.

That’s right, de droogshampoo combineert rijst-, gerst- en haverpoeder: 3 natuurlijke ingrediënten die je haar zouden opfrissen en textuur geven. De formule is bovendien volledig biologisch én vegan. En nog een specialeke is dat de droogshampoo geen gewone sprayverstuiver heeft, maar in een pompflacon komt.

Naturtint Droogshampoo instructies

Benieuwd dus wat dit spul voor m’n haar doet. En stoot het m’n geliefde Batiste droogshampoo van de troon?

Naturtint Droogshampoo uitgepompt

First things first: de verpakking. Zoals ik al zei komt de droogshampoo in een pompflacon. Je pompt er dan een poeder uit. Dat pomp je eruit bij je aanzet en daarna masseer je het in. Je kan het poeder ook in je handen spuiten en zo aanbrengen bij je aanzet. Beide opties werken prima! Wat ik wel minder vind is de hoeveelheid product: er zit amper 20 gram in! Da’s een pak minder dan de droogshampoo’s van Batiste.

Maar het belangrijkste is toch wel: wat doet het voor m’n lokken? Wel, het verfrist mijn haar optimaal. Ook krijgen m’n lokken door dit spul meer volume. Dat merk ik vooral doorheen de dag, als ik veel door m’n haar heb gewreven. Prima alternatief dus als je op zoek bent naar een natuurlijke droogshampoo, al voel je dat ook wel in de prijs. ;-)

Ik kocht deze droogshampoo van Naturtint bij DI voor € 12,49.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO