Home » BEAUTY » Vollere lokken met Maui Moisture Thicken & Restore Bamboo Fiber Blow Out Mist

Vollere lokken met Maui Moisture Thicken & Restore Bamboo Fiber Blow Out Mist

Maui Moisture Thicken & Restore Bamboo Fiber Blow Out Mist

Ik kies meestal voor producten die mijn lokken gehydrateerd en zacht achterlaten, maar ik kon écht niet weerstaan aan dit 100% natuurlijk product voor volume. Ontdek snel wat ik van de Maui Moisture Thicken & Restore Bamboo Fiber Blow Out Mist vind.

De spray komt uit de Thicken & Restore lijn. Die bevat ook nog een shampoo, een conditioner en een masker, maar ik nam enkel de spray mee. De hele lijn is op basis van exotische bamboevezels, ricinusolie en neemolie, speciaal voor verzwakt haar. De haarmist is vooral bedoeld om te gebruiken bij het föhnen voor blowouts.

Maui Moisture Thicken & Restore Bamboo Fiber Blow Out Mist

Aloë vera staat bovenaan de ingrediëntenlijst. Da’s een belofte die het merk voor al zijn producten maakt, dus da’s business as usual. Verder zitten er ook bamboe extracten en oliën in, maar geen siliconen of parabenen.

Maui Moisture Thicken & Restore Bamboo Fiber Blow Out Mist

Breng ‘m aan op pas gewassen haar dat nog vochtig is. Daarna ga je aan de slag met de föhn, al doe ik dat zelf meestal niet. Ondanks de olie in het product maakt het je haar niet vet. Het geeft je lokken wel een mooie glans en qua geur word je verwend met een fris exotisch aroma.

Maui Moisture Thicken & Restore Bamboo Fiber Blow Out Mist

Mijn haar valt door dit spul iets dikker, ook al gebruik ik het zonder warmte of borstel. Ik gebruik het vooral aan mijn haaraanzet en het is een vaste waarde geworden in mijn haarroutine.

Ik kocht de Maui Moisture Thicken & Restore Bamboo Fiber Blow Out Mist voor € 8,99 bij DM in Duitsland.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!