Home » BEAUTY » Volumepoeder voor een zacht prijsje

Volumepoeder voor een zacht prijsje

Volume poeder voor een klein prijsje

Ik ben altijd wel al benieuwd geweest naar volumepoeder. Onlangs kocht ik er eentje voor een zacht prijsje: testen maar!

Volume poeder voor een klein prijsje

Dit volumepoeder is van Balea bij DM. De verpakking vind ik geweldig: exotisch en zo geeft het je meteen summer vibes. Het poeder zou je haar langdurend volume geven zonder zichtbare restjes achter te laten.

Volume poeder voor een klein prijsje

Qua ingrediënten ziet het er wel goed uit: er zitten Silica Silylate in, een soort mineraalpoeder, om het haar droog en glad te maken. Ik zie er ook olie in. Dat is wat raar, omdat het juist het haar volume moet geven en olie hier niet bepaald voor bekend staat.

Volume poeder voor een klein prijsje

Je gebruikt een kleine hoeveelheid en masseert dit in bij je wortels. Dan style je je haar zoals je wilt. Ik merk meteen enorm veel volume! Maar het geeft me een beetje een coupe ontploft. Aan mijn wortels voelt het heel raar: een beetje vettig en plakkerig, niet echt een fijn gevoel. Omdat het zo’n onaangenaam gevoel was, heb ik mijn haar meteen erna gewassen. Volumepoeder is dus niets voor mij. :-(

Je kan het volumepoeder van Balea kopen voor € 1,95 bij DM.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!