Home » BEAUTY » Voor brows on fleek moet je bij Hema zijn

Voor brows on fleek moet je bij Hema zijn

Voor brows on fleek moet je bij Hema zijn

Onmisbaar als je brows on fleek wilt: een goede wenkbrauwborstel. En ik vond de mijne bij Hema.

Fun fact: ik kocht mijn eerste make-up borstels bij Hema. De kwaliteit was niet bijzonder, dus schakelde ik daarna over naar ander merken. Maar ondertussen hebben de borstels van Hema een grondige make-over gekregen. En de kwaliteit zou er ook op vooruitgegaan zijn. Dus trok ik naar Hema toen ik dringend een nieuwe wenkbrauwborstel nodig had.

Wenkbrauwborstel

Spoolie

Enter de Eyebrow Pomade & Applicator Brush van Hema: deze borstel heeft aan een kant een kwast om brow pomade mee aan te brengen en aan de andere kant een spoolie om de haartjes mee te kammen. Super handig dat de borstel dubbelzijdig is! De keerzijde hiervan is dat het niet zo hygiënisch als je je borstels in potjes bewaart.

Hema Eyebrow Pomade & Applicator Brush gebruikt

Ik moet zeggen dat ik écht onder de indruk ben van deze borstel: met de applicator kan ik makkelijk en strak mijn wenkbrauwen bijtekenen. Dat doet ie zelfs beter dan mijn duurdere brush van Ecotools! Bovendien moet ik niet zoeken naar mijn spoolie, omdat het een dubbelzijdige brush is. Dat probleem heb ik wel bij die van Ecotools: dat zijn 2 aparte borstels en vaak vind ik er maar eentje terug. En de spoolie doet trouwens zijn werk ook prima: zelfs de meest rebelse haartjes legt ie in model.

Hema Eyebrow Pomade & Applicator Brush

Kortom, een aanrader! Ik kocht de Eyebrow Pomade & Applicator Brush bij Hema voor € 3,50.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO