Home » BEAUTY » Wat doet de Garnier SkinActive Gel-balsem met aloë vera extract voor mijn huid?

Wat doet de Garnier SkinActive Gel-balsem met aloë vera extract voor mijn huid?

Wat doet de Garnier SkinActive Gel-balsem met aloë vera extract voor mijn huid?

Een 3-in-1 gezichtsverzorging? Sounds right up my alley, dus ik stond te popelen om deze botanische gezichtsbalsem van Garnier te testen!

3-in-1 aspect

Dit spul zou je huid hydrateren en verfrissen. Niet verrassend, want daar staat aloë vera wel bekend om. Het 3-in-1 aspect van deze gezichtsverzorging is voor mij wel nieuw. Je kan het als dag- en nachtcrème gebruiken, maar ook als masker aanbrengen. Hydratatie staat bij de 3 voorop, maar door het ’s nachts aan te brengen, is de huid extra uitgerust. En in maskervorm zou het zelfs je huid revitaliseren. Ik vraag me toch af hoe dat dan werkt, want een nachtcrème is meestal rijker dan een dagverzorging. Tijd om dat te testen!

Garnier SkinActive Gel-balsem met aloë vera extract

Met dat in mijn achterhoofd had ik zware verwachtingen van deze gel. De ingrediënten vind ik alvast een pluspunt: dit spul bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bovendien was ik echt wel nieuwsgierig naar die geltextuur. Dat was voor mij nieuw in huidverzorging, maar het bevalt me wel goed. De (doorzichtige!) balsem voelt erg licht, al zou ik wel niet zeggen dat het daarom sneller intrekt. Mijn huid blijft zelfs vrij langs nog plakkerig, maar dat heeft wel 1 voordeel: je kan ‘m ook als primer gebruiken!

Textuur Garnier SkinActive Gel-balsem met aloë vera extract

Verder kom je met een klein beetje al heel ver: hij is dus vrij zuinig in gebruik. Daarnaast voelt mijn huid achteraf zacht en de roodheden lijken ook gekalmeerd. In het begin staken er wel onzuiverheden de kop op, maar da’s kwestie van gewenning, geloof ik. Na een tijdje had ik geen last meer ervan.

Gebruik ik ‘m als nachtcrème, dan zie ik ‘s ochtends een groot verschil: mijn huid lijkt een pak frisser en mijn wallen zijn minder aanwezig.

En ook als masker is het effect indrukwekkend: mijn huid is goed gehydrateerd en mijn roodheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Kortom, die 3-in-1 werking doet het wel voor mij: ik smeer daardoor heel trouw en mijn huid gaat er op vooruit! Dit goedje en dan vooral de drievoudige werking maken mijn huid gevoed, zacht en gekalmeerd. Een aanrader dus, en ik raad je dan zeker aan om ‘m voor de 3 werkingen in te zetten.

Ik kocht de Garnier SkinActive Gel-balsem met aloë vera extract bij Kruidvat voor € 8,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO