Home » LIFESTYLE » Waterpret à volonté bij het aquapark van Terhills

Waterpret à volonté bij het aquapark van Terhills

Waterpret à volonté bij het aquapark van Terhills

Zin in een dag vol waterpret? Breng dan zeker eens een bezoekje aan het aquapark van Terhills Cablepark!

Wakeboarden

Terhills Cablepark is een waterski- en wakeboardpark bij het natuurgebied Connecterra. Er valt hier heel wat te beleven: van initiatielessen waterski & wakeboarden en obstakels trotseren met een board tot een heus aquapark en zelfs een strand waar je kan genieten van een drankje en een hapje. Voor ieder wat wils dus!

Hindernissenparcours

Zelf trokken we naar Terhills voor het aquapark. Da’s een soort van hindernissenparcours op het water: met een grote glijbaan, klimmuren, tunnels, ramps, … Pret én een stevige workout verzekerd! Na een korte uitleg over de do’s en don’ts van het aquapark mag je je 50 minuten uitleven op dit reusachtig hindernissenparcours.

Chillen

Voor ons was dat 50 minuten volop genieten: ons uitleven als een kind, elkaar in het water duwen, lachen als de andere van een hindernis viel, … Kortom, écht een aanrader!

Mijn trip tip? Maak er een daguitstapje van! Eerst een stevige wandeling door Connecterra, dan een lunch op het strand van Terhills Cablepark (de keuken is in de zomer geopend van woensdag tot zondag van 14u-20u) en dan je eens goed uitleven op het aquapark.

Toegang tot het aquapark kost je € 12. Reserveren kan hier.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO