Home » LIFESTYLE » Fitness » We love yoga!

We love yoga!

Niet enkel Karen Damen doet aan yoga, maar iedereen lijkt wel met de yogamicrobe besmet te zijn. Een beginnende yogi? Zalando ontwikkelde een yogagids, want #zalandolovesyoga.

Yoga heeft niet altijd de beste reputatie gehad. De discussie of het nu een meditatievorm of een soort van sport is, blijft bestaan. Maar de laatste jaren wint yoga aan populariteit. Yogastudio’s springen als paddenstoelen uit de grond en in de fitness kan je soms ook groepslessen yoga volgen. Yoga? Dat vraagt om de nodige voorbereidingen! Wat moet je dragen? Welke yogamat kies ik het beste uit? Bij Zalando ontdek je dit allemaal. Aan de hand van een yogagids wordt er uitgelegd aan welke vereisten jouw yogatop of legging bijvoorbeeld moet voldoen.

Geen zin om naar de yogastudio te trekken? Geen nood, want op de website vind je ook yogavideo’s die zich richten op beginnende yogi’s. Voor je het weet, ben je in een paar sessies omgetoverd tot een ware zenmeister in wording. Ik probeerde de video’s uit en voel mijn innerlijke yogi naar boven komen. Toch niet overtuigd? Doe dan gewoon mee met de yogacompetitie en maak kans op een reis naar L.A. Het enige wat je hoeft te doen is één van de tien yogaposes zelf uit te proberen en het resultaat te posten op Instagram. Tag zeker @zalando en gebruik #zalandolovesyoga.

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.