Home » BEAUTY » Weg met die eelt met het Kocostar Voetenmasker

Weg met die eelt met het Kocostar Voetenmasker

Weg met die eelt met het Kocostar Voetenmasker

Na mijn debuut vorig jaar roep ik het uit tot een nieuwe jaarlijkse gewoonte: mijn voeten prepareren voor de zomer met een voetenmasker. Dit jaar koos ik het voor Foot Therapy masker van Kocostar.

Ik spotte dit masker een poos terug bij H&M en smeet het meteen in mijn winkelmandje: perfect om m’n voeten klaar te maken voor de zomer. En daarmee besloot ik ook Kocostar een tweede kans te geven, want hun Home Salon Hair Pack vond ik niet echt indrukwekkend.

Verpakking

Anyways, het masker belooft dode huidcellen te verwijderen door een combinati van zuren. Er zitten ook botanische extracten in voor hydratatie: poezelige voetjes gegarandeerd! De peeling duurt 4 tot 5 dagen. Klinkt goed, want ik heb veel last van eelt op mijn voeten.

Voeten voor het masker

Tenen voor het masker

Het masker komt in een blauwe verpakking met een retro feel: cute! In de folie vind je het masker zelf. Opnieuw cuteness to the max, want de sokjes kregen een stippendesign. En dan over naar het echte werk: die ondingen aandoen. De plastic sokken hangen aan elkaar vast en moet je dus eerst knippen. Dat vind ik wel wat onhandig.

Sokken aan

Was en droog eerst even je voeten en trek daarna de sokken aan gedurende 90 minuten. Reken dat maar als chill tijd, want met deze glipperige dingen kan je echt niet rondhuppelen. Bovendien heeft de peeling een vieze geur, maar je went er gelukkig wel snel aan. Ergens gaf die geur voor mij wel al aan dat dit straf spul was.

Voeten op dag 3

Tenen op dag 3

En ja, hoor: al na dag 3 begon ik te vervellen. Lichtjes, maar zeker! Dit was sneller dan bij Babyfoot, dus ik was al meteen onder de indruk.

Voeten op dag 4

Op dag 4 was het serious business. Toen begon ik enorm te vervellen en kwam het merendeel van de dode huid los.

Op de vijfde dag had ik enorm last van jeuk en kwam de rest van de pelletjes los.

Wow, dit product doet gewoon helemaal wat het belooft! Dat kom je niet vaak tegen. Ik merkte wel dat de grote eeltplekken onder mijn voeten aan het peelingproces waren ontkomen. Maar da’s dan ook het enige minpuntje eraan. Dus voor veel eelt raad ik ‘m niet aan, maar het is wel een toppertje om je voeten sandalenproof te maken!

Ik kocht het Foot Therapy masker van Kocostar voor € 8,99 bij H&M.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO