Home » BEAUTY » Werk je zomerlook af met de nieuwe nagels van Elegant Touch

Werk je zomerlook af met de nieuwe nagels van Elegant Touch

Werk je zomerlook af met de nieuwe nagels van Elegant Touch

Maak je nagels klaar voor de zomer met de nieuwe nepnagels van Elegant Touch! Keuze te over met de extravagante Prima Donna collectie, de kleurrijke Colour lijn, de speelse Girls on Tour collectie en de beschermende Nail Savior range.

Prima Donna

Ga all out met de Prima Donna collectie: met nepnagels met parels, diamantjes of glitters lukt dat ongetwijfeld. Perfect voor het aankomend festivalseizoen, als je het mij vraagt!

Colour

Mag het nog wat meer zijn? Dan is de Colour lijn onmisbaar in je collectie! Shine bright like a diamond met de holographic nagels of nagels met spiegeleffect.

Girls on Tour

Voeg een speels element toe aan je nagels met de Girls on Tour collectie. Wederom flirt deze collectie met leuke versieringen, zoals diamantjes, maar dan in combinatie met felle kleuren. The best of both world! ;-)

Nail Saviour Range

Geen fan van nepnagels omdat ze je eigen nagels aantasten? Da’s verleden tijd dankzij de nieuwe Nail Saviour range: een speciale lijn nepnagels met als extraatje de Protective Barrier Coat. Da’s een speciale basecoat die je aanbrengt vóórdat je met de lijm aan de slag gaat. Dit goedje beschermt je nagels én voedt ze ook nog eens!

De nepnagels van Elegant Touch vind je bij DI. De setjes uit de Prima Donna collectie, de Colour lijn en de Girls on Tour collectie kosten elke € 10,45 per stuk. De nepnagels uit de Nail Saviour range hebben een prijskaartje van € 11,45 per stuk.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO