Home » BEAUTY » What’s in my backpack: Iceland

What’s in my backpack: Iceland

What's in my backpack: Iceland

Als jullie dit lezen, ben ik al terug van mijn IJsland vakantie. Mijn koffer zit vol kleren, maar in mijn rugzak zitten de spullen die ik vaker zal nodig hebben tijdens het wandelen.

What's in my backpack: Iceland

Water in IJsland is heerlijk van de kraan, je moet dus echt geen flessenwater kopen. Ik nam dus een lichte drinkbus van Quecha mee en ook nog een brooddoos. Als we wandelen, zullen we niet altijd restaurants tegenkomen om te gaan eten. We nemen dus wat eten mee om van het ontbijt tot ‘s avonds door te komen.

What's in my backpack: Iceland

Overal waar je gaat wandelen, kan je warmwaterbronnen tegenkomen waar je kan gaan zwemmen. Om hiervoor klaar te zijn heb ik mijn bikini en een microvezelhanddoek mee. Deze droogt snel op en pakt weinig plaats in in mijn rugzak.

What's in my backpack: Iceland

Ik wil graag veel mooie foto’s nemen. Mijn spiegelreflex met twee extra lenzen en de actioncam zijn dus onmisbaar, zo kunnen we overal foto’s nemen. Mijn selfiestick neem ik ook mee, want dat is gewoon handig om snel een foto van ons twee samen te nemen :-).

What's in my backpack: Iceland

Qua beauty neem ik niet te veel mee. Ik verwacht heel guur weer met veel wind, daarom neem ik Weleda Skin Food mee om mijn huid te voeden als ze heel ruw aanvoelt. Ook neem ik een lippenbalsem van Weleda mee om droge lippen te vermijden. Ik hoop natuurlijk soms wat zon te zien en daarom neem ik ook zonnemelk mee.

What's in my backpack: Iceland

Als laatste neem ik ook een kaart van IJsland mee, want ik wil natuurlijk niet verdwalen. Ook hebben we nog wandelstokken gehaald. Handig om mee te gaan wandelen, maar ook makkelijk om te voelen hoe diep een rivier is, om te weten of we er al dan niet door kunnen rijden.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!