Home » LIFESTYLE » Apps » Reclame | Winactie: ga voor kleur in 2018 met My Color Passport!

Reclame | Winactie: ga voor kleur in 2018 met My Color Passport!

Winacitie: ga voor kleur in 2018 met My Color Passport!

Wil je net als mij meer kleur in je kleerkast, maar dan wel kleuren die je écht staan? Dan is My Color Passport jouw partner in crime (pssst, in dit artikel geven we ook 3 giftcards weg om zelf My Color Passport te ontdekken)!

Ik heb een haat-liefdeverhouding met kleur. Jep, ik experimenteer steeds meer met kleur in m’n outfits, maar zwart blijft mijn go-to kleur. Anderzijds heb ik natuurlijk wel een kleurrijk coupe. Anyways, veel logica gebruik ik niet in m’n kleurkeuze. Met My Color Passport breng ik daar verandering in.

Vragenlijst

Oogkleur

My Color Passport is een digitale kleurencoach op je smartphone (voor iOS en Android). Hoe werkt dat nu precies? Alles begint met de kleurenanalyse. Hier vul je een korte vragenlijst in: dat gaat van je huids- en haarkleur tot de kleur van je ogen. Op basis van deze antwoorden wordt je persoonlijk kleurenpalet opgesteld. Dat was voor mij wel een verrassing: mijn kleurenpalet bestaat vooral uit blauw- en rozetinten. Niet meteen de kleuren waar ik zelf aan dacht.

Kleurenpalet

En dan kan je aan de slag: ga shoppen met de app bij de hand. Heb je een kledingstuk op het oog, maar heb je geen idee hoe je het kan combineren? Fotografeer het item met de camerafunctie in de app. Zo krijg je aanbevelingen welke kleuren binnen jouw kleurenpalet goed bij dat item passen. Ik nam de proef op de som: ik kocht een tijdje terug een blauw rokje. Leuk, maar ik had geen idee hoe ik het moest combineren. Dankzij de app ontdekte ik dat lichtblauw er perfect bij past, dus kocht ik een lichtblauwe fluffy jas voor erbij!

Fotograferen tijdens het shoppen

Blauwe rok

Of maak het jezelf nóg makkelijker met My Shop. Op deze pagina kan je online shoppen op basis van jouw kleurenpalet. Dat heeft veel voordelen: je mijdt de drukte van de winkelstraat én je kan gebruik maken van een heleboel filters. Zo ben je nog sneller klaar met shoppen!

My Shop

Filters

Weet je het even niet meer? Check dan de Inspiration tab. Deze pagina staat vol met outfits en make-up die jou doen stralen. Zo vond ik er een casual outfit met Vans en een beanie die ik echt wel leuk vind.

Inspiration

De laatste feature van de app is de Creative module. Hier kan je in een handomdraai zelf kleurenpaletten samenstellen. Voor je outfits, maar ook voor je make-up, je interieur, …

Creative

Wil jij 2018 starten in kleur? Goed nieuws, wij geven 3 giftcards weg om zelf My Color Passport te ontdekken! Hoe doe je mee? Simpel: vul hieronder je gegevens in en beantwoord de vraag. De winactie loopt tot en met 30 december. We verwittigen de 3 winnaars de dag erna via mail. Opgelet: deze winactie staat enkel open voor lezers uit België. Good luck!

[contact-form-7 id=”59296″ title=”Wedstrijd My Color Passport”]

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO