Home » BEAUTY » Yes To Lipbutters!

Yes To Lipbutters!

Over Yes To producten ben ik altijd enorm lovend! Ook voor hun lipbutters heb ik niets dan lof!

De lipbutters van Yes To komen, in tegenstelling tot hun andere verzorgingsproducten, uit in 5 ‘normalere’ smaken. Waar ze kozen voor tomaat, komkommer en wortel voor hun verzorgingsproducten kiezen ze hier voor meloen, munt, berry, citrus en natuurlijk wortel.

Zelf bezit ik dus de wortel en munt. De lipbutter heeft een stevige, doorschijnende en smeerbare consistentie. Hij blijft goed smeerbaar bij zowel koude als warme temperaturen. Ze geven een goed vettig laagje af dat duidelijk de lippen hydrateert. Bovendien komen ze in een handige draaistick, wat zorgt voor een hygiënische applicatie.

De geuren van de lipbutters zijn redelijk subtiel. De wortel-versie heeft bijvoorbeeld amper een geur… Het ruikt gewoon zoet, maar heel subtiel. De munt-versie ruikt lichtjes naar pepermunt en laat daarbij de lippen ook tintelen. Ik heb ook de berry variant een tijdje bezit (voor hij verdwenen is zoals 80% van mijn lippenbalsems ;-) ), maar eerlijk is eerlijk: deze rook te zoet!

De ingrediënten van deze lippenbalsems zijn natuurlijk, zoals we van Yes To gewend zijn, zeer natuurlijk. Er is al zeker geen minerale olie te vinden in deze lipbutters, wat voor uitgedroogde lippen op langere termijn kan zorgen. De lipbutters bestaan vooral uit kokos -, jojoba en olijfolie, wat zorgt voor heerlijke, zachte en gladde lippen!

De lipbutter van Yes To kost €3,99 en is onder andere te koop bij Essenza.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!