Home » BEAUTY » Gezichtsverzorging met Yes to Tomatoes

Gezichtsverzorging met Yes to Tomatoes

Gezichtsverzorging met Yes to Tomatoes

Van Yes To ben ik fan van het eerste uur! Vandaag neem ik de nieuwe Yes to Tomatoes gezichtscrub met houtskool en dagcrème onder de loep.

Gezichtsverzorging met Yes to tomatoes

Waarom ben ik nu zo’n fan van het merk? In de producten zitten geen nasties, maar wel natuurlijk ingrediënten. Ook heeft het merk heel wat productlijnen, zoals Yes to Carrots, Yes to Coconut, Yes to blueberries en Yes to Tomatoes. Die laatste is bedoeld voor de onzuivere huid.

Yes to Tomato 2 in 1 Scrub & Cleanser

Gezichtsverzorging met Yes to tomatoes

Bij Holland & Barret ontdekte ik dit ongewone product: het is een combinatie van een gezichtsscrub en een reiniger en het komt in een stickverpakking. Een beetje als een deo dus.

Het product bevat 95% natuurlijke ingrediënten, zoals tomatenextract en houtskool, en er zitten geen parabenen, SLS en siliconen. Bovendien test het merk niet op dieren. De combinatie van tomatenextract en houtskool trekt onzuiverheden uit de huid en zorgt voor een intensieve reiniging en ontgifting. Het resultaat? Een gladde, zachte en soepele huid!

Gezichtsverzorging met Yes to tomatoes

Ga met de stick aan de slag op een natte huid en zeep het product op. Dit spul scrubt heel zacht en haalt zo inderdaad al het vuil weg. Toen ik het product de eerste keren gebruikte, kwamen er écht veel onzuiverheden uit m’n huid. Jep, dit goedje werkt écht. Achteraf voelt mijn gezicht lichtjes trekkerig aan.

Yes To Tomato Daily Moisturiser

Gezichtsverzorging met Yes to tomatoes

Deze moisturiser is rijk in antioxidanten en zou de aanmaak van talg verminderen door het te absorberen. Verder belooft het merk dat de dagcrème je huid voedt en terug in balans brengt.

Gezichtsverzorging met Yes to tomatoes

Gezichtsverzorging met Yes to tomatoes

Net zoals de 2 in 1 Scrub & Cleanser bevat ook dit product geen siliconen, parabenen of SLS en is het niet getest op dieren.

Gezichtsverzorging met Yes to tomatoes

De dagcrème laat mijn huid goed gehydrateerd achter. Toch trekt het snel in en is ie niet te rijk. Bij sommige crèmes breekt me het zweet uit doordat ze zo voedend zijn, maar da’s niet het geval bij deze. Van mij had er wel nog SPF in mogen zitten.

Ik kocht de Yes to Tomato 2 in 1 Scrub en Cleanser voor € 11,99 en de Daily Moisturiser voor € 13,99 bij Holland & Barret.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!