Home » BEAUTY » Yummy: de nieuwe lipsticks van L’Oréal zijn geïnspireerd op chocolade!

Yummy: de nieuwe lipsticks van L’Oréal zijn geïnspireerd op chocolade!

Yummy: de nieuwe lipsticks van L'Oréal zijn geïnspireerd op chocolade!

Begin september lanceert L’Oréal Infallible Les Chocolats. Deze collectie van 8 liquid lipsticks is een ode aan chocolade én geurt er zelfs naar!

De collectie bestaat uit 8 ‘my lips but better’-tinten: van nude tot een donkere chocoladekleur. Voor ieder wat wils dus! De donkerbruine 70% Yum staat alvast op mijn wishlist. En dat chocoladegeurtje maakt het alleen nog beter!

L'Oréal Infallible Les Chocolats

Bovendien zijn de liquid lipsticks écht mat en tegelijk ook comfortabel op je lippen. Kan dat dan bij liquid lipstick? Jep, want L’Oréal koos hier niet voor een formule met klei, wat meestal barst als je met je lippen beweegt en in de lijntjes “bloedt”. In de plaats ging het merk voor een flexibele elastomeergel: dat glijdt over je lippen, droogt vervolgens mat op en houdt perfect én comfortabel tot 16 uur lang. Ik moet zeggen, die formule alleen al maakt me erg nieuwsgierig.

Daarnaast zouden de liquid lipsticks ook makkelijk aanbrengen. Of je nu voor een dun laagje of een meer gepigmenteerde look gaat: de traanvormige applicator brengt het product nauwkeurig aan. Klinkt als muziek in mijn oren!

Infallible Les Chocolats van L’Oréal vind je vanaf september voor € 14,99 bij de drogisterij.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO