Home » BEAUTY » Yves Rocher Maracuja

Yves Rocher Maracuja

Yves Rocher Maracuja

Yves Rocher zou Yves Rocher niet zijn als het merk deze lente niet met een Limited Edition kwamen. Meet Maracuja: een immer zomerse en vrolijke collectie waarvan je instant een vakantie gaat boeken. ;)

mar02

De exotische verpakking van de Eau de Toilette (€ 32 – 100 ml) verklapt het wel al een beetje: deze geur is met z’n heerlijke fruitige toets van passievrucht en gember ideaal wanneer de zon nog eens wilt schijnen (of net wanneer ze dat niet doet). De fruitige geur is zoet, maar niet te zoet. De gember zorgt ervoor dat deze geur toch een pittige toets heeft en ook niet snel zal vervagen op je huid. Maar de Limited Edition bevat ook make-upjes, een parfum voor je haar en heerlijke doucheproducten met dezelfde geur.

mar04

Zo vind je in de Maracuja lijn ook een heerlijke lichaamsscrub (€ 4,95): ideaal om je winterhuid klaar te stomen voor een kleurtje. De kleine scrubdeeltjes zijn extra zacht voor je huid en de gemberolie houdt je huid lekker gehydrateerd achteraf.

mar05

Bij de make-upjes zijn er hele leuke felle nagellakjes (€ 5,90) en lipcrayons (€ 13,90) die perfect zijn voor je zomer look. Last but not least is er ook nog een hele fijne matte bronzer  (€ 25,50, momenteel aan -50%) voor lichte huidjes. Dankzij z’n 2 lichte kleurtjes matcht hij goed met mijn lichte teint en heeft mijn gelaat ineens een beetje meer kleur, zonder ineens all out te gaan of onnatuurlijk over te komen. Laat je niet afschrikken door de prijs, Yves Rocher heeft heel vaak goede promo’s online en offline.

mar03

Je vindt de nieuwe Maracuja Limited Edition nu in Yves Rocher winkels en online aan fijne discount prijzen.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be