Home » LIFESTYLE » fotografie » Zet je favoriete foto’s op canvas met Topdoek.nl

Zet je favoriete foto’s op canvas met Topdoek.nl

Of je nu met fotografie bezig bent of niet: niets is leuker dan een persoonlijke foto in het groot aan je muur. Bij Topdoek.nl kan je terecht voor de mooiste canvassen aan de beste prijs.

Ik mocht van Topdoek een foto op canvas laten printen. Keuze genoeg, vermits ik een fotografie opleiding volg en net een heleboel foto’s heb ingediend. Bovendien past zo’n canvas doek perfect in ieder interieur en is het direct het pronkstuk van je kamer! En bij Topdoek kan je écht terecht voor foto’s op canvas aan een zachte prijs: ze garanderen je de laagste prijs en als je het ergens anders toch goedkoper ziet, dan krijg je nog eens 10% korting extra op hun laagste prijs. Zo betaal je voor het canvas van 120 cm op 80 cm met een framedikte van 2 cm € 72,95.

In het geavanceerde bestelsysteem kan je kiezen uit veel opties: van framedikte tot ophangsysteem, personaliseer het allemaal naar jouw smaak! Ook het bestelproces is super eenvoudig en de levering verliep vlekkeloos. Ideaal wanneer je een gepersonaliseerd cadeautje wil geven!

Ik ben super tevreden over de kwaliteit! De kleuren zijn zeer helder en de foto is bijzonder scherp, zelden zo’n mooi canvas gezien. En dat ligt niet enkel aan de foto. ;)

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.