Home » BEAUTY » Zijdezacht en gevoed haar dankzij het Rijke Argan haarmasker van Garnier

Zijdezacht en gevoed haar dankzij het Rijke Argan haarmasker van Garnier

Zijdezacht en gevoed haar dankzij het Rijke Argan haarmasker van Garnier

Van haarmaskers kan ik maar niet genoeg krijgen! Ik ben constant op zoek naar voedende maskers voor mijn droge lokken en deze keer neem ik het Garnier Ultra Doux Rijke Argan haarmasker onder de loep.

Verpakking Garnier Ultra Doux Rijke Argan haarmasker

De Rijke Argan lijn werd onlangs toegevoegd aan het assortiment van Garnier. De lijn bestaat uit 4 producten: een shampoo, een conditioner, een masker en een haarverzorging. De producten temmen zeer droog en rebels haar door een mix van arganolie en amandelcrème. Beide ingrediënten voeden het haar optimaal. Bovendien zitten er geen siliconen en parabenen in.

Dop Garnier Ultra Doux Rijke Argan haarmasker

Eens zien of het haarmasker die mooie beloftes waarmaakt! Zoals altijd is de geur het eerste wat me tegemoet komt: die is overheerlijk én blijft dagenlang hangen. Ook doet het spul goed zijn ding: het maak mijn haar zacht en gevoed. Meer nog zelfs, als ik het als shampoo gebruik (doe ik soms als mijn haar echt in slechte toestand is), reinigt het mijn lokken prima.

Consistentie Garnier Ultra Doux Rijke Argan haarmasker

Jep, mijn droge lokken worden blij van dit goedje. Het is echt een toppertje, zeker voor de prijs: ik kocht ‘m voor € 5,59 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO